Personal
training

/ Voel je thuis in je eigen lijf /

We zetten beweging, mindset en stressmanagement samen in om zowel je fysieke als mentale gezondheid te boosten. We kijken naar het totaalplaatje en plaatsen duurzaamheid voorop. Je zit namelijk je hele leven lang in je lijf.

Wij leren je niet alleen een gezonde relatie opbouwen met dit lijf, wij leren je er ook zorg voor dragen. Op een manier die afgestemd is op jouw noden en doelen, want iedereen is anders.

Over Jana Van Himbeeck Your Power Coach

Wil jij graag:

Dan ben je aan het juiste adres.

Het traject dat je volgt:

Stap 1

In een intakegesprek leren we elkaar beter kennen, bespreken we jouw doelen en bekijken we waar je nood aan hebt. Als we een goede match zijn, gaan we samen aan de slag. Vanaf dan heb je niet alleen een motiverende coach maar ook iemand waarbij je terecht kan met al je struggles en vragen.

Stap 2

Als nieuwe klant doorloop je eerst het opstartpakket (€95) . Dit covert:

/ een assessment & bewegingsanalyse
/ alle administratieve kosten
/ een eigen account op onze app

Stap 3

Je kiest (eventueel in overleg met je coach) de locatie die het beste bij je past en je gaat aan de slag met een beurtenkaart.

  • 10-beurtenkaart: €650
  • 20-beurtenkaart: €1235 (1 les gratis)

Hoe je deze sessies verdeelt, is afhankelijk van hoeveel tijd je wekelijks kan en wil investeren. Je coach geeft je hierin advies.

Personal training traject Your Power Coach Jana

Your power locaties

/ Aan huis /

Regio Schoten, Brasschaat, Kapellen, Ekeren, Antwerpen – Centrum en omgeving

Kan je niet tot in de studio komen en heb je liever je coach aan huis? Dat kan, maar de plekjes zijn beperkt. Begeleiding aan huis start vanaf €80 per training.

/ Power studio /

Wij ontvangen je met veel plezier in onze personal training studio in Schoten voor:

/ 1-1 begeleiding op maat
/ duotraining
/ sporten met een persoonlijk trainingsplan

/ Fitnessclub /

Wij maken deel uit van het personal training team van verschillende fitnessclubs in Antwerpen: Release (voormalig bekend als Sportclub Het Eiland) en Club Vonk. Je hebt dus ook de mogelijkheid om in één van deze clubs coaching te krijgen van een YOUR POWER coach.

Klaar om er
voor te gaan?