Your Power Coach logo

creëert een plek waar jij je authentieke zelf kan zijn, en waar jij aan jezelf en je gezondheid kan werken, zonder judgement.

/ word sterker & energieker, maak je hoofd leeg /

We zetten beweging, mindset en stressmanagement samen in om zowel je fysieke als mentale gezondheid te boosten. We kijken naar het totaalplaatje en plaatsen duurzaamheid voorop.

Je zit namelijk je hele leven lang in je lijf. Wij leren je niet alleen een gezonde relatie opbouwen met dit lijf, wij leren je er ook zorg voor dragen. Op een manier die afgestemd is op jouw noden, want iedereen is anders.

Your power coaches

Jana

Ik heb YOUR POWER coach opgericht omdat ik weet dat een gezonde relatie opbouwen met je lijf en geest niet altijd even simpel is, en ik jou daarbij wil helpen. Om het beste in jou naar boven te halen, maar vooral om die smile op je gezicht te toveren. Cause believe me, bewegen is fantastisch en dat wil ik je heel graag zelf laten ontdekken.

De verschillende opleidingen die ik volg(de), staan allemaal in teken van jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Om je wegwijs te maken in de wereld van gezondheid. Maar vooral ook om je te helpen zorg dragen voor jezelf.

Het is mijn ultieme doel om jou zelfzeker, maar vooral ook mentaal en fysiek sterk te doen voelen. Coachen draait voor mij niet enkel om oefeningen en reps uitschrijven of om je vooruitgang te doen boeken in de gym, maar vooral ook om jou te helpen naar een versie van jezelf die je zelf misschien (nog) niet ziet. Ik wil je laten ontdekken waar je zelf toe in staat bent, wat JIJ kan.

Opleidingen

Krachttraining is de sleutel tot een langdurig gezond leven. Deze mindset probeer ik over te brengen op anderen. Jou laten bewegen maakt mij gelukkig, ongeacht je doelstellingen of ervaring in de gym. Ik hou ervan om mensen van alle niveaus te begeleiden naar een betere versie van zichzelf, en doe dit steeds met veel goeie vibes en een hoge funfactor. Movement makes you happy!

Opleidingen

Jonas

Onze visie

/ Health /

Wij vertrekken altijd vanuit een gezondheids-perspectief. Wij bekijken sporten dus als een manier om

/ aan je mentale en fysieke gezondheid te werken
/ je beter in je vel te voelen
/ je gedachten te verzetten
/ te zorgen voor jezelf
/ energieker door het leven te gaan
/ dagdagelijkse taken makkelijker te maken
/ jezelf uit te dagen en je grenzen te leren verleggen

/ Balance /

Balans tussen lief zijn voor jezelf, en weten wanneer je jezelf even een sjot onder je gat moet geven. Balans tussen een dagje extra rusten en keihard knallen, tussen een stapje terug nemen en volop voor je doelen gaan. Het leven is niet zwart-wit, dus de weg naar een gezonde energieke jij ook niet.

Hoe creëer je nu die balans? Door in tune te leren leven met je eigen lichaam en geest, door jezelf aan te leren voelen, met vallen en opstaan.

/ Fun /

Sporten fun? Hell yeah! Je elke keer sterker, energieker en beter voelen is waanzinnig motiverend én leuk. Het is ons doel om een smile op je gezicht te toveren, want sporten hoort naar onze mening dus ook leuk te zijn.

Klaar om er
voor te gaan?