Online aanbod

Door ons online aanbod heb je YOUR POWER coach steeds bij de hand. Werk van thuis uit aan je mentale en fysieke kracht met onze online workouts, trainingsplannen & challenges.

Of ga voor persoonlijke begeleiding met ons online personal training traject.

/ Word sterker & energieker van thuis uit /

Power platform

Word member van het POWER platform en laat fitness, yoga & meditatie een deel uitmaken van je dagelijks leven. Heb je nood aan een stevige HIIT-sessie, een rustige yogaflow of toch eerder een meditatie? Onze video on demand-bibliotheek heeft waar jij nood aan hebt, voor elk niveau. Beslis zelf waar, wanneer en hoe lang je wil sporten, kies een video uit één van de categorieën, druk op play en let’s go!

Wie zich abonneert, krijgt toegang tot:

/ ga voor persoonlijke begeleiding, maar dan online /

your power progam
- vanaf april 2024

Wil jij graag sterker & energieker worden door de voordelen van personal training te combineren met flexibiliteit? 

Ons online personal training traject biedt de perfecte oplossing voor iedereen die persoonlijke begeleiding wil, zonder vast te zitten aan traditionele 1-op-1 sessies. 

Geniet van workouts op maat, handige tips en  aanmoediging van je coach, vanop jouw eigen locatie. Bereik jouw fitnessdoelen met deskundige begeleiding op het moment dat het jou uitkomt.

inbegrepen in het 12-weken traject:

Trainingsplannen
& challenges

Naast je abonneren op het POWER platform (wat het voordeligste is), heb je ook de keuze om bepaalde trainingsplannen, challenges & masterclasses apart aan te kopen in onze shop.

Free power

Leer bij over je mentale en fysieke gezondheid via de gratis YOUR POWER kanalen: